9 Maanden
Door: Andy
Blijf op de hoogte en volg Andy
24 September 2004 | Nederland, Amsterdam
Om de achterblijvers op de hoogte te houden hebben we een website. Daar zetten we onze verhalen/avonturen en foto’s op.
Voor diegene die het nog niet weten, waar we naartoe reizen, volgt hier een korte route beschrijving.
-Amsterdam – Moskou (vliegtuig)
-Moskou – Ulan Bator(Mongolie (trein))
-Ulan-Bator – Peking (trein)
-Peking – Saigon(China en Vietnam, over land dmv trein, bus en boot?)
-Saigon – Santiago de Chile (vliegtuig)
-Santiago de Chile – Buenos Aires*
-La Paz – Amsterdam (vliegtuig)
* In Zuid-Amerika verblijven we vijf en halve maand. We zullen rond half juli terugkomen.
24 September 2004 - 17:54
Danielle Willems:
Wat een leuk idee deze site (hahaha)! Ik wens jullie heel veel plezier!!! Geniet ervan en ik zal jullie belevenissen blijven volgen!! Groet, Danielle -
25 September 2004 - 10:23
Rafael:
annemeike voor dat je op vakantie gaat moet ik je wel nog even op de foto zetten ok?!!!
verder natuurlijk wens ik jullie alle mooie en fantastische avonturen toe. Dikke kus Rafaël -
27 September 2004 - 08:39
Hanneke:
Hoi die Andy,
Vergeet je scarabee niet!!! -
03 Oktober 2004 - 11:49
Ivonne Hoekstra:
Hallo lui, eigenlijk vind ik het best moedig om zomaar te besluiten alles achter je te laten en het "avontuur" tegemoet te gaan. We hopen met jullie mee te genieten van DE REIS via foto´s en verslag. Dikke zoenen alletwee en wij denken aan jullie.<
P.S. Wat is de eigenlijke vertrekdatum? Is dat 24 oktober?
Liefs van de Almeerse Hoekjes. -
03 Oktober 2004 - 12:40
Ivonne Hoekstra:
Nog even een vraag: ik zag dat je extra fotoruimte kan geven. Daar wil ik graag gebruik van maken. Maar als iedereen dat doet, dan zit je straks met ruimte voor - in het gekke geval - 1000 foto´s en je maakt er maar 300! Dan is het verstandiger om in overleg met jou fotorimte te geven? Wij geven graag ruimte voor 50 foto´s.
Groetjes. -
03 Oktober 2004 - 13:23
Louis:
Leuk idee zus die extra foto ruimte. Annemeike en Andy bij deze biedt ik jullie de volgende 50 foto's aan. Laat het even weten wanneer die geactiveerd moeten worden. Heel veel plezier en ben erg benieuwd naar jullie verhalen.
Groetjes van Louis -
04 Oktober 2004 - 11:00
Andy:
Het is inderdaad verstandig om met Brian of mij contact op te nemen als je fotoruimte wilt kopen.
Bij deze alvast bedankt. -
11 Oktober 2004 - 09:30
Caren:
Hé Annemeik en Andy, ik ga jullie heel erg missen...Héél erg veel plezier. Liefs x Caar -
11 Oktober 2004 - 20:28
Marlies:
He Nerds,
Nou, het wordt nu best spannend, 6 maanden zonder mij!! Is best wel zwaar. Ook voor mij best lastig hoor, wie moet ik nu inmaken met squash en met wie ga ik bubbelen?
In ieder geval; ik zal jullie heeeeel erg missen, maar blijf jullie volgen. Tot in April tot in CHILI!!
De groeten,
Marlies -
19 Oktober 2004 - 18:12
Remco En Nienke:
Jullie hebben de startblokken verlaten en de reis is begonnen!
Jeeha, eindelijk he? Veel kennis, kracht en wijsheid...
Liefs Remco en Nienke.
Ps. gave site, we zorgen dat er een link komt tussen onze sites! -
22 Oktober 2004 - 18:45
Marian:
Jullie hebben een toffe website, heb het via caren. ik zal jullie avonturen blijven volgen. veel plezier en veel foto's maken. groetjes marian